➟ Ingredients:
✓ 40gr. d'oli d'oliva
✓ 1 *c/s de mel
✓ 6/8 fulles de menta
✓ Sal
✓ Pebre negre mòlt
✓ 1 1/2 all (sense el cor)
✓ 20/25 tomàquets xerri tipus pera
✓ Torradetes
*c/s: Cullerada sopera
➟ Preparació tradicional:
Netejar els tomàquets xerri i tallar per la meitat o a quarts, com més us agradi, i reservar.
Triturar o picar, utilitzant un morter o robot de cuina, la resta d'ingredients: l'oli, la mel, les fulles de menta, la sal, el pebre negre i els alls. Si no queda fi del tot tant és, no és important la textura.
Abocar la mescla d'oli damunt els tomàquets xerri i deixar marinar 2/3 hores. Jo ho vaig deixar d'un dia per l'altre i va quedar molt bo.
➟ Observacions:
✎ Podeu utilitzar diferents tipus de tomàquets xerri per donar color al plat.
✎ Podeu substituir la menta per l'alfàbrega. Tot i que us recomano que ho tasteu... us sorprendrà gratament.
✎ Servir directament al plat, o damunt d'unes torrades de pa ben cruixents.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per les vostres visites i comentaris!