Traductor

dimarts, 26 d’agost del 2014

0

[Gelats o "polos" d'orxata]

 4/5 hores  ♨ 8 unitats (Segons motlle)

 Ingredients

✓ Orxata de xufles casolana VEURE LA RECEPTA

➟ Preparació tradicional:

Ficar l'orxata dins els motlles escollits i congelar durant unes 4 o 5 hores. 

➟ Observacions:

 Millor fer-los d'un dia per l'altre, així us assegureu que estiguin ben congelats. Penseu que si els motlles són grans trigaran més, els meus són petits, uns 8cm aprox.
 Si no teniu ganes de fer l'orxata, o ja en compreu una que us agrada, també podeu fer els gelats, encara més fàcil, o sigui que no teniu excusa!.
 Important: La orxata casolana deix molt de pòsit o sediment, si no voleu que us quedi tot a la punta del gelat, us recomano, una vegada els poseu al congelador, anar sacsejant els motlles cada mitja hora, fins que  l'orxata comenci a congelar-se. Repetir el procés dues o tres vegades.
 Alhora de treure un gelat haureu de passar el motlle per sota l'aigua, així cedirà sense cap problema. Sobretot no el forceu, podríeu trencar-lo.



















































 Refrescants!! deliciosos!! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per les vostres visites i comentaris!