✓ Orxata de xufles casolana VEURE LA RECEPTA
➟ Preparació tradicional:
Ficar l'orxata dins els motlles escollits i congelar durant unes 4 o 5 hores.
➟ Observacions:
✎ Millor fer-los d'un dia per l'altre, així us assegureu que estiguin ben congelats. Penseu que si els motlles són grans trigaran més, els meus són petits, uns 8cm aprox.
✎ Si no teniu ganes de fer l'orxata, o ja en compreu una que us agrada, també podeu fer els gelats, encara més fàcil, o sigui que no teniu excusa!.
✎ Si no teniu ganes de fer l'orxata, o ja en compreu una que us agrada, també podeu fer els gelats, encara més fàcil, o sigui que no teniu excusa!.
✎ Important: La orxata casolana deix molt de pòsit o sediment, si no voleu que us quedi tot a la punta del gelat, us recomano, una vegada els poseu al congelador, anar sacsejant els motlles cada mitja hora, fins que l'orxata comenci a congelar-se. Repetir el procés dues o tres vegades.
✎ Alhora de treure un gelat haureu de passar el motlle per sota l'aigua, així cedirà sense cap problema. Sobretot no el forceu, podríeu trencar-lo.
✎ Alhora de treure un gelat haureu de passar el motlle per sota l'aigua, així cedirà sense cap problema. Sobretot no el forceu, podríeu trencar-lo.
❤ Refrescants!! deliciosos!! ❤
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per les vostres visites i comentaris!