Traductor

diumenge, 13 de març del 2016

1

[Beguda natural de civada i ametlles]



























5min.    1 litre aprox.

Ingredients:

30gr. de flocs de civada integral 
20gr. d'ametlles crues 
20gr. de mel o agave
1 litre d'aigua

  Preparació amb thermomix (TM31/TM5):
 

Ficar amb remull els flocs de civada i les ametlles la nit anterior (8/12 hores). 
Esbandir amb aigua neta els flocs de civada i les ametlles i ficar dins del got de la thermomix junt amb l'aigua i la mel. Programar  2min./vel.prog. 8-10.
Amb la ajuda d'un drap de cotó o gassa filtrar la beguda de civada i ametlles.
Conservar a la nevera durant 4-5 dies.

 ➟ Observacions:   

Els flocs de civada poden ser normals o integrals, els que prengueu normalment. 
Podeu endolcir la beguda de civada amb mel, agave, sucre morè o d' altres edulcorants. També podeu ficar dàtils o alguna fruita seca que sigui dolça. Heu d'anar provant fins encertar el sabor que més us agradi!.

Els que hem seguiu normalment ja sabeu que m'encanten les llets vegetals... les faig de totes les combinacions possibles. Hem carreguen les piles de bon matí! i hem fan sentir més sana per dins i per fora.
Si proveu a fer-ne i no us acaba de convèncer, o no era el que esperàveu... no us desanimeu, al principi costa molt deixar la llet animal, almenys a mi, i adaptar-se a nous sabors i textures... us recomano que li doneu una nova oportunitat i que intenteu fer combinacions de cereals i fruits secs, ja veureu com us acaba encantant. Les podeu endolcir amb fruites seques com dàtils, nabius, figues, prunes... el que més us agradi!. I quan ja estigueu acostumats als sabors... llavors proveu a fer-ne de civada, per exemple.
A mi com més m'agraden són amb civada o espelta combinades amb avellanes o ametlles, fan un tàndem increïble!. 
Us deixo l'enllaç amb les BEGUDES NATURALS que vaig fent, per si us animeu!.

























Creen addicció

1 comentari:

  1. Saps que sempre faig receptes teues perquè són èxit segur. De fet, fa dos hores he posat a la nevera el teu mató. Vaig comprar el recipient de Lekué per a fer formatge al micro i les dues vegades, un dessastre.
    La teua recepta ja es queda a casa. Ja el conte què tal, però de segur que el disfrutem i repetim.
    Buscava una recepta de llet de civada perquè la que tenia em va sortir com si fora una bava i ni la vaig prendre.
    Amb ametlla, encara estarà millor. Me l'emporte també.
    I per cert, emocionada del teu carinyós comentari. S'estimem sense conèixer's i ens seguim.
    Molts besets

    ResponElimina

Gràcies per les vostres visites i comentaris!