Traductor

dilluns, 29 d’agost del 2016

0

[Batut de plàtan]


























 2 minuts   1.500gr. aprox.

 Ingredients:

✓ 1 litre de llet ben freda (d'origen animal o vegetal)
✓ 300/350gr. de plàtans ben madurs (3/4un.)
✓ 1 *c/s de flocs de civada suaus
✓ 1 *c/p de canyella amb pols
✓ 5/6 glaçons

*c/s cullerada sopera
*c/p cullera de postres

 Preparació amb thermomix:

Ficar els plàtans, tallats a bocins, la llet, els flocs de civada i la canyella amb pols al got de la thermomix i programar 1min./vel.10.
Afegir els glaçons i programar 10seg./vel.prog. 5-7.
Servir amb una mica de canyella amb pols.

 Preparació tradicional:

Ficar els plàtans, tallats a bocins, la llet, els flocs de civada i la canyella amb pols al got de la batedora i programar 1min./velocitat màxima.
Afegir els glaçons i programar 10seg./vel.mitja
Servir amb una mica de canyella amb pols.
El temps programat anirà en funció de la potència de la vostra batedora, si veieu que no ha quedat ben triturat, podeu programar un minuts més.

➟ Observacions:
✎ Si sou molt llaminers podeu ficar uns 30/50gr. de sucre morè al primer pas, jo no li fico mai per que trobo que la fruita ben madura ja endolceix prou.
✎ Podeu tallar els plàtans a bocinets petits i congelar, us quedarà més cremós i fresquet. També podeu fer glaçons de llet. Són idees!.
✎ Podeu ficar la llet que utilitzeu normalment (de soja, d'ametlles, d'avellanes, de civada etc...), jo vaig ficar llet de vaca semi desnatada. Si doneu un cop d'ull a les BEGUDES publicades, veureu que soc molt fan de les llets vegetals!
✎ Si us sobra batut, el podeu guardar a la nevera unes 24 hores, està igual de bo i continua tenint el mateix aspecte.

Quan hem pregunten com faig el batut de plàtan, sempre dic que és molt fàcil!, però és ben cert que quan no has fet mai una cosa, no saps ni per on començar... així que avui he volgut publicar-vos la recepta que faig normalment. 
Espero que us agradi!



























❤ Ideal per als menuts de la casa!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per les vostres visites i comentaris!